Bedrijvencompetitie

Een uitgelezen kans om te netwerken op onze mooie baan

De Businesscommissie van Golfclub De Koepel in Wierden organiseert jaarlijks een bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt speciaal gehouden voor bedrijfsleden, holesponsoren en geïnteresseerde bedrijven. Echter ook leden met een privé lidmaatschap, kunnen (eventueel met hun bedrijf) hieraan deelnemen. Met meerdere teams van één bedrijf deelnemen is ook toegestaan. Daarnaast is het mogelijk, dat twee verschillende bedrijven samen een team vormen. Een flight bestaat elke wedstrijd uit twee keer twee spelers en spelen vier maal een wedstrijd in het voorjaar en in de zomer. De wedstrijdvorm is afhankelijk van de periode en het aantal inschrijvingen en de teamsamenstelling mag iedere wedstrijd anders zijn. U kunt dus voor uw team steeds verschillende klanten of (zaken)relaties uitnodigen.

Speeldata Bedrijvencompetitie 2021

Bedrijvencompetitie: (met introducee)

15:00 inloop, 16:00 afslaan, 18:00 – 20:00 BBQ

• Donderdag 27 mei
  • Donderdag 24 juni
  • Donderdag 26 augustus
  • Donderdag 07 oktober

Kosten deelname Bedrijvencompetitie 2021

• € 480,- (excl. BTW) all in voor een 2-bal.
  • € 960,- (excl. BTW) all in voor een 4-bal.

De deelnemende bedrijven:

Nog niet bekend.