Afwisselende en mooie golfbaan

voor een relaxed rondje golfen

Als gastspeler (greenfeespeler) bent u van harte welkom bij Golfclub de Koepel. Onze uitdagende NGF A-status golfbaan ligt in een prachtige omgeving en staat garant voor een plezierige golfdag. De 18 holes baan biedt voldoende uitdaging voor zowel spelers met een hoge als met een lage handicap. Golfclub de Koepel hanteert starttijden, dus u dient vooraf te reserveren. U kunt hier een starttijd reserveren. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met ons secretariaat via telefoon: 0546-574070 of via e-mail: info@golfclubdekoepel.nl

U mag ook het contactformulier invullen. Wij raden u aan om vóór reservering alvast de baanbezetting te bekijken, bekijk hem hier. Op de gereserveerde dag ontvangen gastspelers bij aanmelding via het secretariaat een voor die dag geldige greenfeekaart. Deze greenfeekaart dient goed zichtbaar aan de golftas bevestigd te worden.

Greenfee tarieven

Introducés en greenfeespelers zijn van harte welkom op onze baan. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u om minimaal twee dagen van tevoren te reserveren of een e-mail te sturen (info@golfclubdekoepel.nl) of gebruik te maken van het contactformulier onderaan deze pagina.
Een (club)handicap van 54 is voor alle gasten een vereiste en het NGF-pasje moet u op de speeldag bij u hebben
Greenfee tarieven 2020 Werkdagen Weekeinde
 Greenfee 18 holes € 60,- € 60,-
 Greenfee 9 holes € 40,- € 40
 Greenfee jongeren t/m 12 jaar (mits onder begeleiding)  Gratis Gratis
 Greenfee jongeren van 13 t/m 21 jaar € 20,- € 20,-
 Greenfee introducé 18 holes € 40,- € 40,-
 Greenfee introducé 9 holes € 27,50 € 27,50
 Greenfee Baan non qualifying 18 holes € 45,- € 45,-
 Greenfee Baan non qualifying 9 holes € 30,- € 30,-
 Greenfee Hospitality Chain 18 holes € 40,- € 40,-
 Greenfee Hospitality Chain 9 holes € 27,50 € 27,50

Oefenfaciliteiten tarieven 2020 Werkdagen Weekeinde
 Driving range* € 5,- € 5,-

* U kunt tevens gratis gebruik maken van chipping & putting green.

Strippenkaarten tarieven 2020* Tarieven
Strippenkaart 5 greenfees 18 holes € 240,-
 Strippenkaart 10 greenfees 18 holes € 425,-
 Strippenkaart 5 greenfees 9 holes € 160,-
 Strippenkaart 10 greenfees 9 holes € 300,-

*De strippenkaart is persoonsgebonden (op naam).

Starttijd & Introducés

Huisregels voor leden en gasten

1. In elke flight met één of meerdere introducés moet een spelend lid van Golfclub de Koepel aanwezig zijn.
  2. Bij Golfclub de Koepel reserveert u een exacte starttijd.
  3. Reservering van te voren is verplicht.
  4. Men dient tenminste vijf minuten voor de starttijd bij de tee aanwezig te zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)