Skip to main content

Onze bedrijfsleden

Dirksen Bedrijfskleding

Dirksen Bedrijfskleding is een gespecialiseerde leverancier van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Ons hoge service niveau en persoonlijke aandacht voor de individuele drager garanderen u een zorgeloze implementatie. Wij doen er alles aan om tevreden klanten, blije medewerkers en een optimale veiligheid te creëren

https://www.dirksenbedrijfskleding.nl

inventflow

Inventflow voorziet u van passende oplossingen voor vrijwel iedere toepassing op het gebied van pompen en installaties.

https://inventflow.nl

Novapac

Novapac bv, Almelo

Novapac levert kunststof verpakkingen. In de foodsector is hygiëne van groot belang. Daarom beschikken we over het voedselveiligheidscertificaat BRC/Iop. Aan non-foodbedrijven leveren wij van blisters tot transporttrays. Novapac staat voor klantgericht maatwerk. Alsof wij uw eigen afdeling thermogevormde verpakkingen zijn!
http://www.novapac.nl

Samen maken we Nederland gezonder

Sinds 1991 werken wij aan deze missie. En met succes! Met onze preventieve aanpak behalen we resultaat op het gebied van vitaliteit, participatie en stoppen met roken.

https://bewegenwerkt.nl


Marquette, Almelo

Marquette Detachering is een dynamische organisatie, die personeelsoplossingen biedt in verschillende (technische) functies in diverse sectoren. Voor talrijke functies binnen uw bedrijf nemen wij uw zorg uit handen voor het vinden van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. U kunt zich blijven richten op uw bedrijf en uw dagelijkse werkzaamheden.

http://www.marquette-detachering.nl/

Hendriksen Accountants en Adviseurs

Hendriksen Accountants en Adviseurs heeft zich ontwikkeld van dienstenleverancier naar ondernemende businesspartner. Samen met u streven we naar ‘ meer rendement uit de tent ‘ zonder onze basis los te laten. Waarom kiezen voor ons? Onze missie is om echt toegevoegde waarde te leveren: de ondernemer beter laten ondernemen in alle fasen van het ondernemerschap.

http://www.hendriksen.nl/

Schroder interieurs

Schröder Interieurs. 

Bij Schröder Interieurs ontwerpen en maken we unieke interieurs voor kantoor, ziekenhuis, winkel, horecabedrijf en woonhuis.

https://www.schroder-interieurs.nl

Nemaco logo

Nemaco bouwmachines, Nijverdal

Nemaco Holding biedt u een totaalpakket aan van verkoop, verhuur en service van bouwmachines en materieel voor de bouw- en de gww-sector. Wij zijn ISO 9001-2000 en V.C.A. gecertificeerd en staan voor kwaliteit.
http://www.nemaco.nl

Akor

AKOR Bouw B.V.

AKOR is een middengroot bouwbedrijf, gevestigd in Rijssen en gespecialiseerd in het flexibel en creatief oplossen van huisvestingsvraagstukken voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren. Ons beleid is gericht op het aangaan van lange termijn relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en creativiteit.

http://www.akor.nl/

Interim, -en adviesdiensten corporaties en (semi) overheid

Professionals op strategisch, tactisch en operationeel niveau

http://interim-en-advies.priom.nl/bv

rabobank-logo

Rabobank

Vermogen is niet iets wat u van de een op de andere dag heeft verkregen. Daar heeft u vaak jarenlang hard voor gewerkt. De Rabobank is een goede partij voor u. De bank die met beide benen op de grond aan uw vermogen bouwt. Ons vermogensadvies is gericht op de lange termijn en gaat uit van uw persoonlijke situatie en wensen.
http://www.rabobank.nl/particulieren/

Gerald Janssen in Rijssen (Overijssel) is gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden. Daarbij staat de klant centraal en is alles gericht op een langdurige samenwerking. We hebben alles in huis om het onderhoud aan vastgoed zelf uit te voeren.

https://www.werkenbijgeraldjanssen.nl

De Vitalr adviesscan verbindt alle informatie rondom uw medewerkers met elkaar, waardoor u inzicht & de oplossing krijgt in uw kansen en risico’s. Gaat u daarmee aan de slag? Dan blijven uw medewerkers enthousiast, betrokken én gemotiveerd.

https://www.vitalr.nl/vitalr-scan

LOWIK BOUW IS UW PARTNER IN DE BOUW DIE GAAT VOOR HET MAXIMALE RESULTAAT

Vakmensen met plezier in hun werk. Betrouwbare krachten voor wie afspraak nog gewoon afspraak is. We doen wat we beloven en staan voor wat we maken: kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is de werkwijze van Lowik Bouw. Al meer dan tachtig jaar!

https://www.lowikbouw.nl/contact

webbink

Uw bouwproject snel, goed en binnen het budget gerealiseerd? Dan bent u bij Webbink Bouw in Vriezenveen aan het juiste adres.

http://www.webbink-bouw.nl