Onze businessleden

keessmit

Kees Smit Tuinmeubelen, Almelo

5.000 m2 showroom met meer dan 250 complete sets tuinmeubelen. Dat is Kees Smit in Almelo. Al meer dan veertig jaar de grootste in tuinmeubelen met het grootste en meest complete assortiment.
http://www.keessmit.nl

nijwalogo

Nijwa Groep bv, Rijssen

Nijwa helpt u met het bereiken van een optimale winstgevendheid. Dat begint met deskundig advies over de geschikte truck voor uw activiteiten. Maar dat is nog maar het begin. Na de aanschaf van nieuw materieel is Nijwa u van dienst met reparatie- en onderhoudscontracten, financiering en verzekering, schadeherstel, verhuur en meer. Nijwa Groep is uw adres voor optimale transportefficiency.
http://www.nijwa.nl

Novapac

Novapac bv, Almelo

Novapac levert kunststof verpakkingen. In de foodsector is hygiëne van groot belang. Daarom beschikken we over het voedselveiligheidscertificaat BRC/Iop. Aan non-foodbedrijven leveren wij van blisters tot transporttrays. Novapac staat voor klantgericht maatwerk. Alsof wij uw eigen afdeling thermogevormde verpakkingen zijn!
http://www.novapac.nl

logo-abn-amro-private-banking

ABN AMRO Zakelijk House Twente, Enschede

ABN AMRO is een organisatie met ambitie, en dus continu in beweging. Om daarbij ons eigen karakter te behouden, is onze eenheid verankerd in de volgende kernwaarden: vertrouwd, deskundig en ambitieus. We verwachten van al onze medewerkers dat ze invulling geven aan deze waarden. Ze zijn de toetssteen bij het realiseren van onze missie en doelstellingen.

http://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/index.html


Marquette, Almelo

Marquette Detachering is een dynamische organisatie, die personeelsoplossingen biedt in verschillende (technische) functies in diverse sectoren. Voor talrijke functies binnen uw bedrijf nemen wij uw zorg uit handen voor het vinden van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. U kunt zich blijven richten op uw bedrijf en uw dagelijkse werkzaamheden.

http://www.marquette-detachering.nl/

Hendriksen Accountants en Adviseurs

Hendriksen Accountants en Adviseurs heeft zich ontwikkeld van dienstenleverancier naar ondernemende businesspartner. Samen met u streven we naar ‘ meer rendement uit de tent ‘ zonder onze basis los te laten. Waarom kiezen voor ons? Onze missie is om echt toegevoegde waarde te leveren: de ondernemer beter laten ondernemen in alle fasen van het ondernemerschap.

http://www.hendriksen.nl/

Fysionair

Fysionair, Goor

Fysionair is opgericht om kennis over het Medical Taping Concept te verspreiden. Medical tapen is een moderne tapetechniek waarbij gewerkt wordt met een elastische tape. Door deze elasticiteit worden de bewegingen van de mens niet beperkt. Er ontstaat een beter bewegingspatroon, met als gevolg een sneller herstelproces.

http://www.fysionair.nl

Nemaco logo

Nemaco bouwmachines, Nijverdal

Nemaco Holding biedt u een totaalpakket aan van verkoop, verhuur en service van bouwmachines en materieel voor de bouw- en de gww-sector. Wij zijn ISO 9001-2000 en V.C.A. gecertificeerd en staan voor kwaliteit.
http://www.nemaco.nl

Akor

AKOR Bouw B.V.

AKOR is een middengroot bouwbedrijf, gevestigd in Rijssen en gespecialiseerd in het flexibel en creatief oplossen van huisvestingsvraagstukken voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren. Ons beleid is gericht op het aangaan van lange termijn relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en creativiteit.

http://www.akor.nl/

thumb_8_3159_lowik_zonder_adres_(hoge_kwaliteit).jpg

Bouw-, betonbedrijf Gebr. Löwik bv, Almelo

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Daarom stellen we voor ieder project een projectmanager aan. Deze is het centrale aanspreekpunt voor de klant. Hij heeft de leiding over het projectteam waarin een uitvoerder, een werkvoorbereider en een calculator plaats hebben.We streven naar optimale kwaliteit en een zo kort mogelijke doorlooptijd. Hiervoor hebben we de beschikking over een eigen prefab-werkplaats. Zo kan de bouw altijd en onder ideale omstandigheden doorgaan.

http://www.lowikbouw.nl

rabobank-logo

Rabobank

Vermogen is niet iets wat u van de een op de andere dag heeft verkregen. Daar heeft u vaak jarenlang hard voor gewerkt. De Rabobank is een goede partij voor u. De bank die met beide benen op de grond aan uw vermogen bouwt. Ons vermogensadvies is gericht op de lange termijn en gaat uit van uw persoonlijke situatie en wensen.
http://www.rabobank.nl/particulieren/

blw-logo

B.L.W. Visser bv, Enschede

B.L.W. Visser is met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van infrarood temperatuurmeten uw specialist op het gebied van pyrometers en warmtebeeldcamera’s! B.L.W. Visser, de graadmeters van uw bedrijf. De afdeling Sensortechniek is gespecialiseerd in contactloze meettechnieken. Daarnaast behoren textiel techniek en kunststof techniek tot onze specialisaties.

http://www.blwvisser.nl