Onze businessleden

keessmit

Kees Smit Tuinmeubelen, Almelo

5.000 m2 showroom met meer dan 250 complete sets tuinmeubelen. Dat is Kees Smit in Almelo. Al meer dan veertig jaar de grootste in tuinmeubelen met het grootste en meest complete assortiment.
http://www.keessmit.nl

nijwalogo

Nijwa Groep bv, Rijssen

Nijwa helpt u met het bereiken van een optimale winstgevendheid. Dat begint met deskundig advies over de geschikte truck voor uw activiteiten. Maar dat is nog maar het begin. Na de aanschaf van nieuw materieel is Nijwa u van dienst met reparatie- en onderhoudscontracten, financiering en verzekering, schadeherstel, verhuur en meer. Nijwa Groep is uw adres voor optimale transportefficiency.
http://www.nijwa.nl

Daniels huisman

Daniels Huisman, Almelo

U kunt bij ons rekenen op de expertise van gedreven en ondernemende advocaten en hun medewerkers die, op drie nauw samenwerkende locaties, als het ware vanuit één Twents advocatenkantoor uw belangen behartigen. Als echte sparringpartners.
http://www.danielshuisman.eu/

logo-abn-amro-private-banking

ABN AMRO Zakelijk House Twente, Enschede

ABN AMRO is een organisatie met ambitie, en dus continu in beweging. Om daarbij ons eigen karakter te behouden, is onze eenheid verankerd in de volgende kernwaarden: vertrouwd, deskundig en ambitieus. We verwachten van al onze medewerkers dat ze invulling geven aan deze waarden. Ze zijn de toetssteen bij het realiseren van onze missie en doelstellingen.

http://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/index.html

logo_hb-group

HB Group, Almelo

Al tientallen jaren biedt de internationale HB Group maatwerk in oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, luchtbehandeling, koeltechniek en luchtconditionering.Wij ontwerpen installaties voor de meest uiteenlopende toepassingen: van complete klimaatbeheersing voor bedrijven en kantoren, koel- en vriesinstallaties in een werkgebied tot -70°C en zeer geavanceerde, ultra moderne nauwkeurige regelingen in bijvoorbeeld testlaboratoria. Mede hierdoor vertrouwen opdrachtgevers in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, offshore, scheepvaart, opslag en andere zakelijke gebieden op onze expertise.

http://www.hbgroup.nl/nl

Hendriksen Accountants en Adviseurs

Hendriksen Accountants en Adviseurs heeft zich ontwikkeld van dienstenleverancier naar ondernemende businesspartner. Samen met u streven we naar ‘ meer rendement uit de tent ‘ zonder onze basis los te laten. Waarom kiezen voor ons? Onze missie is om echt toegevoegde waarde te leveren: de ondernemer beter laten ondernemen in alle fasen van het ondernemerschap.

http://www.hendriksen.nl/

Fysionair

Fysionair, Goor

Fysionair is opgericht om kennis over het Medical Taping Concept te verspreiden. Medical tapen is een moderne tapetechniek waarbij gewerkt wordt met een elastische tape. Door deze elasticiteit worden de bewegingen van de mens niet beperkt. Er ontstaat een beter bewegingspatroon, met als gevolg een sneller herstelproces.

http://www.fysionair.nl

logo-bdc rijssen

BDC Ingenieurs en Architecten, Rijssen

BDC heeft ruim 20 medewerkers verdeeld over drie aanvullende businessunits BDC architecten, BDC ingenieurs en BDC vastgoedconsulting. De medewerkers van onze verschillende businessunits werken nauw met elkaar samen; ze inspireren en bekritiseren elkaar om een zo goed mogelijk evenwicht in alle facetten van het ontwerp te verkrijgen.

http://www.bdc.nl

Online cleaning

Online Cleaning B.V.

Onze gepatenteerde detonatieve reinigingstechnieken leveren diverse industrieën voordelen op in tijdbesparing en veiligheid. De online methode is zowel geschikt voor geplande reinigingen als calamiteiten. Deze gepatenteerde techniek stelt ons in staat de reiniging uit te voeren tijdens volle productie en bij extreme temperaturen.

http://www.conservatorgroup.com/nl/index.html

Akor

AKOR Bouw B.V.

AKOR is een middengroot bouwbedrijf, gevestigd in Rijssen en gespecialiseerd in het flexibel en creatief oplossen van huisvestingsvraagstukken voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren. Ons beleid is gericht op het aangaan van lange termijn relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en creativiteit.

http://www.akor.nl/

Novicon

Novicon bv, Oldenzaal

Novicon is een onderneming met drie metaalverwerkende specialismen: staalconstructies, dak- en gevelbekleding en zetwerk. Doordat we deze drie disciplines in eigen huis hebben zijn we sterk en compleet in het realiseren van alle typen bedrijfshuisvesting, zoals bedrijfshallen, winkels, scholen en kantoren. Al meer dan 30 jaar staat de naam Novicon voor kennis, kwaliteit en innovatie op het gebied van staalconstructies en dak- en gevelbekleding in al zijn verscheidenheid.

http://www.novicon.nl

Nemaco logo

Nemaco bouwmachines, Nijverdal

Nemaco Holding biedt u een totaalpakket aan van verkoop, verhuur en service van bouwmachines en materieel voor de bouw- en de gww-sector. Wij zijn ISO 9001-2000 en V.C.A. gecertificeerd en staan voor kwaliteit.
http://www.nemaco.nl

thumb_8_3159_lowik_zonder_adres_(hoge_kwaliteit).jpg

Bouw-, betonbedrijf Gebr. Löwik bv, Almelo

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Daarom stellen we voor ieder project een projectmanager aan. Deze is het centrale aanspreekpunt voor de klant. Hij heeft de leiding over het projectteam waarin een uitvoerder, een werkvoorbereider en een calculator plaats hebben.We streven naar optimale kwaliteit en een zo kort mogelijke doorlooptijd. Hiervoor hebben we de beschikking over een eigen prefab-werkplaats. Zo kan de bouw altijd en onder ideale omstandigheden doorgaan.

http://www.lowikbouw.nl

Polybouw

Polybouw Aluminium bv, Rijssen

Polybouw Aluminium is een gerenommeerde onderneming en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en montage van hoogwaardige gevelelementen. Vanuit onze vestiging in het oosten van het land voeren wij projecten uit in geheel Nederland op het gebied van specialistische raam- en deurtechniek. Onze aluminium ramen, deuren en vliesgevels verlenen een fraaie uitstraling aan zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en steeds meer klanten ontdekken de unieke voordelen van dit exclusieve bouwmateriaal.

http://www.polybouw.nl

blw-logo

B.L.W. Visser bv, Enschede

B.L.W. Visser is met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van infrarood temperatuurmeten uw specialist op het gebied van pyrometers en warmtebeeldcamera’s! B.L.W. Visser, de graadmeters van uw bedrijf. De afdeling Sensortechniek is gespecialiseerd in contactloze meettechnieken. Daarnaast behoren textiel techniek en kunststof techniek tot onze specialisaties.

http://www.blwvisser.nl

DriveTech International

DriveTech International is een internationaal kennis- en opleidingsinstituut op het gebied van verkeersveiligheid. met meer dan 45 jaar ervaring voorziet DriveTech International in fleet consultancy, driver assessment en training in meer dan 95 landen, 35 talen via meer dan 40 partners. Onze producten en diensten verbeteren de verkeersveiligheid voor werkgever en personeel, reduceren schade- en brandstofkosten en zorgt dat bedrijven voldoen aan hun zorgplicht.

DriveTech International is een handelsnaam van VVCR Europe BV. www.drivetech-international.nl

 

rabobank-logo

Rabobank

Vermogen is niet iets wat u van de een op de andere dag heeft verkregen. Daar heeft u vaak jarenlang hard voor gewerkt. De Rabobank is een goede partij voor u. De bank die met beide benen op de grond aan uw vermogen bouwt. Ons vermogensadvies is gericht op de lange termijn en gaat uit van uw persoonlijke situatie en wensen.
http://www.rabobank.nl/particulieren/

Novapac

Novapac bv, Almelo

Novapac levert kunststof verpakkingen. In de foodsector is hygiëne van groot belang. Daarom beschikken we over het voedselveiligheidscertificaat BRC/Iop. Aan non-foodbedrijven leveren wij van blisters tot transporttrays. Novapac staat voor klantgericht maatwerk. Alsof wij uw eigen afdeling thermogevormde verpakkingen zijn!
http://www.novapac.nl