Ontdek Golf

Altijd al eens willen ontdekken of golf iets voor u is? Dat kan heel voordelig bij Golfclub “De Koepel”. Golf is een prachtige sport. Het is een combinatie van mentale en lichamelijke inspanning. Bij golf moet je creatief zijn. Je bent altijd buiten en het is steeds weer anders.

We hebben twee introductiepakketten samengesteld.

Swing Together I en Swing Together II

Het doel van deel I is om lokaal baanpermissie te halen. Tijdens de vervolgcursus deel II is het doel om handicap 54* te behalen.
De prijs per programmadeel bedraagt slechts € 99,-. In deel II sluit u af met een theorie-examen (regelexamen), hiervoor betaalt u € 10,-.

Gratis gebruik van oefenmaterialen

Golf kun je niet leren in een aantal lesjes. Daar is echt meer tijd voor nodig. En die tijd en aandacht krijgt u via ons programma Swing Together. Om de basistechniek goed onder de knie te krijgen dient u veel te oefenen. Een goede techniek levert niet alleen resultaat op, het zorgt er ook voor dat je met veel plezier speelt en minder snel blessures krijgt.

Als u zowel deel I als deel II van ons programma volgt bent u in totaal 4 maanden lid van onze golfclub. Gedurende die periode kunt u gratis gebruik maken van ons oefenmateriaal (exclusief golfballen).

*Om handicap 54 te halen dient u eerst een baanpermissie te halen, daarna het regelexamen en u sluit af met een praktisch examen. Uiteraard wilt u uw handicap laten registreren bij de NGF. Wij verzorgen dit graag voor u. Eenmalige kosten per jaar hiervoor zijn: € 18,50 (voor de NGF registratie) en € 17,50 (administratiekosten).