Voor wie eerst de sfeer wil proeven binnen onze club hebben we voor zowel de beginnende als de ervaren golfer een passend proeflidmaatschap.

Golfclub “De Koepel” kent 3 soorten proeflidmaatschappen.

Voor potentiële leden, die al golfen maar nog niet Golfclub “De Koepel” kennen, bestaat het 6-maanden proeflidmaatschap.

Voor aspirant-leden die nog niet zeker weten of ze regulier lid willen worden bestaat het 4-maanden proeflidmaatschap GolfStart.

Voor potentiële leden die al golfen maar door bijvoorbeeld drukke werkzaamheden verwachten niet binnen het tijdsbestek van een half jaar te kunnen besluiten om regulier lid te worden, is het Instap30 lidmaatschap in het leven geroepen.

Jeugd proeflidmaatschap

• € 212,- per 6 maanden
  • 1 persoon t/m 20 jaar

Volwassene proeflidmaatschap

• € 530,- per 6 maanden
  • 1 persoon vanaf 21 jaar

Familie proeflidmaatschap

• € 530,- per 6 maanden
  • 1 ouder en max 2 kinderen t/m 18 jaar

Familie proeflidmaatschap

• € 1060,- per 6 maanden
  • 2 ouders en max 2 kinderen t/m 18 jaar

Golfstart proeflidmaatschap

• € 332,- per 4 maanden
  • Alleen voor deelnemers van het Golfstart programma

• € 588,- bij jaarbetaling
  • € 49,- bij maandbetaling
  • 1 persoon vanaf 21 jaar

Goed om te weten

Het proeflidmaatschap is een eenmalig lidmaatschap voor 6 maanden. Indien u aansluitend lid wordt ontvangt u 2 maanden gratis lidmaatschap. Er kan echter geen proeflidmaatschap worden aangevraagd als men in het verleden al (proef)lid was van Golfclub “De Koepel”.

Het Golfstart proeflidmaatschap is een eenmalig lidmaatschap voor 4 maanden. Het lidmaatschap is alleen af te sluiten door deelnemers van het programma Golfstart 1 en Golfstart 2. Voor meer informatie over ons programma Golfstart verwijzen wij u naar golfstart.

Proefleden worden tevens lid van de Nederlandse Golf Federatie en zijn daarmee WA verzekerd. De NGF-bijdrage voor 2021 bedraagt € 19,-. De Nederlandse Golf Federatie stelt de hoogte van dit bedrag vast.

De statuten vindt u hier.

Instap30 lidmaatschap

U bent voor maximaal 2 contributiejaren lid. Dit betekent dat wanneer u bijvoorbeeld per 1 juli 2021 lid wordt, u uiterlijk op 31 december 2022 over dient te stappen naar een ander lidmaatschap. Voor lidmaatschappen die gedurende het jaar worden aangegaan wordt de financiële bijdrage naar rato berekend.

Aan het begin van elk verenigingsjaar worden de onderstaande bedragen gefactureerd.

NGF-bijdrage

De NGF-bijdrage voor 2021 is € 19,-. De Nederlandse Golf Federatie stelt de hoogte van dit bedrag vast.

Cateringbijdrage € 62,50 (horecategoed)

Voor de betalingen aan de cateraar kunt u uw digitale lidmaatschapspasje (in de E-Golf4U app) gebruiken. Hier wordt door ons de cateringbijdrage op gestort.

Opzegging

Instap30 lidmaatschap

U kunt het lidmaatschap alleen per brief of per e-mail opzeggen. Stuur uw opzegging uiterlijk één maand vóór het einde van het contributiejaar naar het secretariaat van Golfclub “De Koepel”.