Voor wie eerst de sfeer wil proeven binnen onze club en onbeperkt op onze 18 holes golfbaan wil spelen, hebben we het proeflidmaatschap. Zowel de beginnende als de ervaren golfer kan zelf ervaren hoe mooi en uitdagend onze 18 holes golfbaan is, hoe leuk golfen is én hoe gezellig het is bij onze clubs. Het proeflidmaatschap is er voor de jeugd, familie en voor volwassenen.

Jeugd proeflidmaatschap

• € 212,- per 6 maanden
  • 1 persoon t/m 20 jaar

Volwassene proeflidmaatschap

• € 530,- per 6 maanden
  • 1 persoon vanaf 21 jaar

Familie proeflidmaatschap

• € 530,- per 6 maanden
  • 1 ouder en max 2 kinderen t/m 18 jaar

Familie proeflidmaatschap

• € 1060,- per 6 maanden
  • 2 ouders en max 2 kinderen t/m 18 jaar

Golfstart proeflidmaatschap

• € 332,- per 4 maanden
  • Alleen voor deelnemers van het Golfstart programma

Goed om te weten

Het proeflidmaatschap is een eenmalig lidmaatschap voor 6 maanden. Voor beginners is 6 x 1 uur groepsles van onze golfprofessional Garry Jack (incl. materiaal) inbegrepen. Indien u aansluitend lid wordt ontvangt u 2 maanden gratis lidmaatschap. Er kan echter geen proeflidmaatschap worden aangevraagd als men in het verleden al lid was van Golfclub “De Koepel”.

Het Golfstart proeflidmaatschap is een eenmalig lidmaatschap voor 4 maanden. Het lidmaatschap is alleen af te sluiten door deelnemers van het programma Golfstart 1 en Golfstart 2. Voor meer informatie over ons programma Golfstart verwijzen wij u naar (hier de link plaatsen naar de pagina: Kennis maken met golf/Golfstart)

Proefleden worden tevens lid van de Nederlandse Golf Federatie en zijn daarmee WA verzekerd. De NGF-bijdrage voor 2021 bedraagt € 19,-. De Nederlandse Golf Federatie stelt de hoogte van dit bedrag vast.

De statuten vindt u hier.